Хабарі збирали секретарі

Хабарі збирали секретарі

Служба безпеки повідомила нові подробиці щодо спецоперації у Шевченківському районному суді столиці, проведеної цього вівторка. Нагадаємо, тоді одного з помічників судді затримали, коли він відвозив матеріали до Лук’янвського СІЗО, а повернувшись із затриманим, оперативники заблокували будівлю Феміди й обшукали кілька службових кабінетів.

Про портрет подумаємо

Про портрет подумаємо

Спілкуючись учора із міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим, журналісти звернули його увагу на портретну галерею глав МВС, встановлену на внутрішньому подвір’ї відомства на Богомольця, 10. Увагу представників ЗМІ вже давно привернув портрет нині покійного очільника МВС Юрія Кравченка, якого навіть нині заарештований екс–міністр МВС Юрій Луценко вважав одним iз кращих очільників органів внутрішніх справ. Мовляв, працівники міліції шанують пам’ять про Кравченка, і я не можу не враховувати думку підлеглих.

Катів у погонах більшає

Катів у погонах більшає

В установах МВС і далі гинуть люди: лише цього року в міліції загинуло 15 осіб! За словами співголови Харківської правозахисної групи Євгена Захарова, йдеться лише про публічну інформацію, отже, таких випадків може бути більше. Водночас пан Захаров не береться стверджувати, що всі ці трагічні випадки були пов’язані із застосуванням насильства з боку міліції. Так, чотири випадки смерті сталися в міліцейських ІТУ (один iз них нібито є самогубством, але ще потребує окремого розслідування), а ще одинадцять випадків смертей трапилися в установах МВС або після побиття в міліції — в лікарнях.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики