Із піднятою головою

Із піднятою головою

Змагатися за власне ім’я та сподіватися на чудо — мабуть, оце і все, на що міг розраховувати київський «Будівельник» у повторному чвертьфінальному матчі Єврокубка проти іспанського «Кахасоля». Поразка на виїзді з різницею у 18 очок практично ставила хрест на єврокубкових амбіціях киян, адже севільці не виглядали командою, яка б у минулу середу поступилася з великим рахунком. Недарма наставник українців Хосе Беррокаль після поразки у першому матчі відзначив, що проти такого сильного суперника його підопічні ще не грали.

Залишилися з парою

Залишилися з парою

Якщо німці беруться за якусь справу, то намагаються зробити її ідеально. «Я ще не дуже й старий, але вже пережив більше 40 чемпіонатів Європи. І хочу сказати, що ніде не бачив таких чудових умов, як у Дортмунді», — президент всесвітнього союзу борців Рафаель Мартінетті коментує організацію чемпіонату Європи з боротьби.

Тренування закінчилися

Тренування закінчилися

Календар турніру в донецькому Палаці спорту «Дружба» організатори склали так, що найважливіші матчі залишилися «на закуску». Боротьбу за путівку з другого дивізіону до першого ведуть збірні України, Голландії й Литви. Власне в матчах нашої команди з цими опонентами й визначається єдиний щасливчик. Учора підопічні Олександра Годинюка билися з голландцями, а завтра, в останній день змагань, випробують на міць литовців.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Марія Ремінь: Будь–яку роботу потрібно виконувати якісно

Марія Ремінь: Будь–яку роботу потрібно виконувати якісно

Учора в Київському театрі оперети НОК вшановував найкращих спортсменів минулого року. Поміж претендентів на перемогу в різних номінаціях фігурував і жіночий квартет спринтерок, який влітку 2010–го на Олімпійському стадіоні в Барселоні виборов «золото» європейської першості, встановивши там ще й рекорд сезону в світі.

Водночас початок нового, передолімпійського, року ознаменувався тріумфом ще двох представниць тієї команди — на континентальній першості в закритому приміщенні Олеся Повх та Марія Ремінь здобули відповідно золоту та срібну нагороду в бігу на 60 метрів. Аби познайомити читачів зі ще однією зіркою української легкої атлетики, кореспондент «України молодої» розшукав Марію Ремінь. Уродженка Макіївки, яка нині живе й тренується в Запоріжжі, розказала про свою улюблену справу, свої захоплення, розповіла про свою найкращу подругу, з якою наймає одну квартиру, й оцінила свої майбутні професійні перспективи.

Всі статті рубрики