Японський атом вдарив по Німеччині

Японський атом вдарив по Німеччині

Страх перед «мирним атомом», який знову розправив крила після землетрусу й аварії на АЕС у Японії, вже збирає перші політичні врожаї: за результатами місцевих виборів у німецькій землі Баден–Вюртемберг, християнські демократи вперше за 58 років поступилися владою в цьому регіоні «зеленим».

Дамаська кров

Дамаська кров

У заворушеннях, які з минулого тижня тривають у Сирії, загинуло вже щонайменше 30 людей. Це за офіційними даними, тоді як організація «Міжнародна амністія» наводить iще більшу цифру — 61 загиблий. Як зазначає «Євроньюз», це протистояння з народом стало найсерйознішим випробуванням для президента Башара Асада за 11 років його перебування при владі. Сам Асад поки що жодним словом не прокоментував події у своїй країні, але збирається зробити це найближ­чим часом.

На зміну «Світанку» прийшов «Захисник»

На зміну «Світанку» прийшов «Захисник»

Під супровід бомбардування авіацією міжнародної коаліції лівійські повстанці відбили в армії Муаммара Каддафі його рідне місто Сирт. Як запевняє речник опозиційних сил Шамсиддін Абдулмола, підконтрольні Каддафі війська тікали з міста, кидаючи зброю та продовольство. За минулі вихідні революціонери знову відбили два ключові нафтотранспортні пункти на узбережжі Середземного моря — Рас–аль–Унуф та Брегу — і тепер прямують на столицю Лівії Тріполі, яка, за їхніми словами, залишається останнім оплотом диктатора.

Бо на 10 дівчат за статистикою...

Бо на 10 дівчат за статистикою...

Федеральна служба державної статистики підбила попередні підсумки загального перепису населення, який проходив у Росії з 14 по 25 жовтня минулого року. Остаточні результати буде оприлюднено не раніше, ніж наприкінці 2012 року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики