Дванадцять років

Дванадцять років

Післязавтра виповнюється 12 років відтоді, як на трасі Бориспіль—Золотоноша трагічно загинув у автокатастрофі лідер Народного руху України В’ячеслав Чорновіл. Авто, на якому він повертався з Кіровограда, на великій швидкості зіткнулася з вантажівкою з причепом, що розверталася. У грудні минулого року пану Чорноволу мало б виповнитися 73 роки...

Виховання удавкою

Виховання удавкою

Ця сумна історія почалася ще на уроці. Восьмикласник Малинівської гімназії Максим Ваулін запевняє, що під час занять посварився зі своїм однокласником і обрушив на нього шквал нецензурної лайки. На лихо ж сталося так, що вчитель математики не лише почув цей непристойний діалог, а й прийняв його на свою адресу. Не на жарт розлютившись, він наказав Максиму залишитися після уроку, де нібито накинувся на нього в порожньому класі.

Бува, не «нагуляна»?

Бува, не «нагуляна»?

Дворічну дівчинку привезли до Сумської районної лікарні вже мертвою. Судмедексперти виявили в неї внутрішній крововилив, закриту черепно–мозкову травму, інші ушкодження. «Цього разу чітко вбачався факт насильницької смерті, — розповідає начальник обласного управління міліції Петро Дяченко, — тож міліція почала пошуки вбивці».

Доцент брала, як хотіла

Доцент брала, як хотіла

У вітчизняних вишах, як сумно жартують студенти, хабарі нині не беруть хіба що прибиральниці, та й то лише з тієї причини, що занадто рано приходять в аудиторії. У цій меркантильній країні знань, звісно ж, зустрічаються шановані студентами професори–альтруїсти, проте бал в університетах та академіях, з усього видно, правлять зовсім «відморожені» педагоги.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики