Тхори, тхори, ясно!

23.03.2011
Тхори, тхори, ясно!

«Тхори мають бути в законі!» — із таким закликом виступила епатажна світська левиця Періс Хілтон. Американська модель і акторка приєдналася до кампанії, що має на меті скасувати заборону тримати вдома цих пухнастих хижаків родини куницевих.

Ідеться про закон, що діє в «найзірковішому» американському штаті Каліфорнія вже близько 80 років. Як повідомляє сайт Ace Showbiz, через цю норму Періс свого часу була змушена роз­прощатися зі своїми ручними тхорами на прізвиська Дольче та Габбана. «Вони насправді наймиліші, найсимпатичніші створіння, якщо доглядати за ними як слід», — каже Періс, яка нещодавно відзначила 30–річчя.

У січні минулого року спадкоємиця готельної імперії «засвітилася» зі своїм граційним пухнастим другом на публіці, після чого тхори здобули статус «нових чихуахуа» і стали набувати неабиякої популярності серед гламурних панночок.

Як відомо, велика любителька тварин, Хілтон перетворила свій лос–анджелеський будинок на справжній звіринець, де мешкають ведмедики кінкаджу, мавпочка, карликова свинка та численні собачки. Поголів’я кімнатних песиків уже сягнуло 17 особин.

До речі, останній наразі фільм, у якому працювала Періс минулого року — сімейна комедія під назвою «Пес, що врятував Різдво». Як бачимо, й тут фігурує чотирилапий домашній улюбленець. Щоправда, сама модель у стрічці не фігурує, зате озвучує кумедного собачку, наслідуючи його характер.