Школи — закрити, батьків — не пускати

Школи — закрити, батьків — не пускати

Не дочекавшись відповіді на колективний лист із заявою проти закриття ЗОШ №3 міста Макіївки, батьки учнів, лише застосувавши силу, змогли потрапити до міського голови Олександра Мальцева, щоб із перших вуст почути про долю єдиного в селищi культурно–освітнього осередку. За їхніми словами, спочатку секретар не захотів пускати їх до мера, пояснивши, що відповіді на лист потрібно чекати близько місяця і лише тоді записуватися на прийом. Лише після того, як розгнівана громада пригрозила запросити на підтримку журналістів та помічників народних депутатів, людей записали на прийом.

Кілер в інвалідному візку

Кілер в інвалідному візку

Позавчора на початку сьомої вечора в елітному 25–поверховому будинку по вулиці Голосіївській, 13 вбили суддю Шевченківського райсуду столиці, 43–річного Сергія Зубкова. Правоохоронців викликали мешканці будинку, які, почувши постріли, виявили тіло свого сусіда на міжсходинковому майданчику сьомого поверху. Оперативники, слідчі, керівництво районної прокуратури та міліції були вражені побаченим, адже служителя Феміди вбили доволі жорстоко: при огляді тіла на ньому виявили три колото–різані рани в шию та два проникаючі вогнепальні поранення в тулуб і голову. Ні ножа, ні пістолета на місці вбивства оперативники не знайшли.

Не місто, а мрія!

Не місто, а мрія!

До рейтингу найкращих міст для проживання, складеного журналістами та аналітиками видання «Коментарі», ввійшли 45 найбільших населених пунктів України. Їх оцінювали за рівнем зарплат, роботою сфери послуг, бюджетом розвитку міста й видатками на освіту та охорону здоров’я. Перша позиція цілком очікувано дісталася Києву, який, зокрема, став лідером за рівнем зар­плат. Як не дивно, на п’яти столиці наступає... Хмельницький. Тут найнижчий рівень заборгованості населення з оплати житлово–комунальних послуг. Окрім того, велика частка місцевих мешканців займається малим бізнесом (у Хмельницькому розташований один із найбільших ринків одягу в Україні), місто може також похизуватися темпами житлового будівни­цтва.

Продаємо «трубу»?

Продаємо «трубу»?

Президент України не виключає можливості продажу частини акцій НАК «Нафтогаз України». Про це Віктор Янукович заявив на засіданні керiвної ради комiтету з економiчних реформ.

Синод активно обирає наступника

Синод активно обирає наступника

У львівських Брюховичах триває Синод єпископів Української греко–католицької церкви, котрі зібралися, аби визначитися з новим главою найбільш прозахідної української Церкви. Як повідомляє департамент інформації УГКЦ, понеділковий день роботи, у котрий відбулося чотири голосування, завершився вечірнею. Жодної офіційної інформації щодо голосувань немає, адже учасники собору давали церковну «обітницю про нерозголошення», а жодних світських осіб на високе зібрання єпископів не запрошують.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нереальні гроші за знання

Нереальні гроші за знання

Учора близько семи тисяч педагогів разом зі студентами вищих навчальних закладів пікетували Кабмін, вимагаючи забезпечити працівникам сфери освіти та науки заробітну плату на рівні, визначеному законодавством. Уже з самого ранку до будинку уряду підтягнулися представники освітянських профспілок iз різних куточків держави. Щоб привернути увагу, навіть перекрили автомобільний рух по вулиці Грушевського. Однак правоохоронці їм у цьому завадили. Відтак головне гасло мітингу «Освітянам — гідну зарплату!» довелося вигукувати, облаштувавшись на тротуарі по обидва боки вулиці.

Всі статті рубрики