Де Дніпро глибший

Де Дніпро глибший

То тільки здавалося, що після поразки «Шахтаря» в попередньому турі у Львові знову поновиться боротьба за «золото». Новий тур повернув усе на круги своя. Після складного виїзду до Манчестера «Динамо» вже через два дні вирушило до Дніпропетровська. Якщо в Англії киян влаштувала й мінімальна поразка, то для задоволення українських амбіцій команді Юрія Сьоміна конче треба було перемагати «дніпрян». Утім і тут — 0:1. Відтак «Металіст» і «Дніпро» скоротили відставання від другого місця в турнірній таблиці. Динамівцям тепер логічніше озиратися назад й остерігатися переслідувачів, ніж гнатися за недосяжним «Шахтарем», який у нелегкій «зарубі» переміг «Волинь» із великим рахунком.

Дано наказ їм — на Піренеї

Дано наказ їм — на Піренеї

Дивлячись на обличчя футболістів київського «Динамо» та англійського «Манчестер Сіті» після завершення двораундового протистояння в 1/8 фіналу Ліги Європи, можна було подумати, що поза вісімкою чвертьфіналістів залишилися обидві команди — такими похнюпленими виглядали гравці. Лише згодом посмішки та вітальні рукостискання в таборі киян викрили щасливих володарів перепусток до наступної стадії.

На відпочинок — із чистою совістю

На відпочинок — із чистою совістю

Учора надвечір у новому терміналі F аеропорту «Бориспіль» рейс «Люфтганзи» із Мюнхена зустрічало особливо багато публіки — ним із пересадкою на шляху з Норвегії додому повернулася збірна України з біатлону. Наших «стріляючих лижників» вітали хай не як героїв, але як людей, що добре зробили свою справу.

Для початку — один на двох

Для початку — один на двох

«Убивчим» назвав офіційний сайт Асоціації тенісистів–професіоналів тріумфальне просування українця Олександра Долгополова й бельгійця Ксав’є Малісса турнірною сіткою престижних змагань АТР в американському Індіан–Уеллсі. І справді — цей дует виборов головний парний приз, здобувши п’ять поспіль перемог на супер–тай–брейках! У півфіналі 22–річний Сашко й 30–річний Ксав’є здолали індійсько–пакистанську пару Бопанна/Куреші (3:6, 6:3, 10:8), а у вирішальному двобої — олімпійських чемпіонів зі Швейцарії Роджера Федерера й Станісласа Ваврінку (6:4, 6:7, 10:7).

Накидали досхочу

Накидали досхочу

На відміну від більшості колег–легкоатлетів, представники метальних дисциплін не мають можливості змагатися під дахом, тому чекають теплої погоди. Зазвичай «зимовий» Кубок Європи вони проводять у березні. Згадаймо, що чотири роки тому метальників приймала Ялта. А 11–й за ліком подібний турнір відбувся минулих вихідних у Софії. Змагання зібрали представників 34 країн.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Побити за 178 секунд

Побити за 178 секунд

Хоч би що критики говорили про братів Кличків, але вони залишаються головною — і непереможною — візиткою України в професіональному боксі. Черговим підтвердженням цього став бій Віталія в Кельні в ніч із суботи на неділю. Черговий суперник нашого чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC — кубинець Одланьєр Соліс — опинився на підлозі вже наприкінці першого раунду. Утім «перемога менш як за три хвилини», яка принесла Віталієві 15 млн. доларів, а Солісу — 1,8 млн., спричинила чимало суперечок.

Всі статті рубрики