ХРОНІКА

12.11.2010

Фехтування

На чемпіонаті світу в Парижі команда українських рапіристок посіла сьоме місце. Після поразки у чвертьфіналі німкеням наші дівчата програли і француженкам — 27:44, а потім здолали американок — 45:39. «Золото» здобула збірна Італії, яка у фіналі «заколола» полячок.

Наші хлопці–рапіристи вчора вже в першому раунді програли єгиптянам — 45:36.

Теніс

Турнір серії АТР у Парижі (призовий фонд — 2,2 млн. євро). Другий раунд. Марін Чілич (Хорватія, 13) — Сергій Стаховський (Україна) — 6:4, 4:6, 6:3.

Футбол

Кубок Співдружності–2011 відбудеться у Санкт–Петербурзі. Організатори турніру вдруге в історії вирішили провести змагання не в Москві. Шістнадцять команд у звичному форматі змагатимуться 15–23 січня.

* * *

Капітан «Баварії» Марко ван Боммель, який приступив до тренувань після травми, ледве не побився з конкурентом за місце в основі — українцем Анатолієм Тимощуком. Як повідомляє CISsoccer.ru, під час тренувального заняття голландець грубо зіграв проти Анатолія, затримавши його за манішку і ледве не розірвавши її, а потім відштовхнув українця. Словесну перепалку зупинив віце–капітан Бастіан Швайнштайгер.

Гандбол

Чоловіки. Суперліга. 9–й тур. «Динамо» — «ЗТР» — 22:30, «Політехнік» — «Портовик» — 28:30, «Буревісник» — «Будівельник» — 29:26, «Авіатор» — «Мотор–ЗНТУ–ЗАБ» — 19:26.

Лідери: «ЗТР» — 16, «Динамо» — 13, «Мотор» — 12.

Баскетбол

НБА. «Орландо» — «Юта» — 94:104 (Фесенко «Ю» — 9.19, 5 очок).

Хокей на траві

За рішенням Європейської федерації хокею на траві, 8–14 серпня 2011 року у Вінниці відбудеться чемпіонат Європи серед чоловічих команд другої групи. У турнірі візьмуть участь збірні Австрії, Шотландії, Уельсу, Польщі, Швеції, Білорусі, Чехії та України.

Шахи

На Меморіалі Михайла Таля в Москві українець Павло Ельянов у п’ятому турі обіграв білими ізраїльтянина Гельфанда. Відтак вони обидва мають в активі лише по 1,5 очка й ділять передостанню позицію з–поміж десяти учасників. А лідирує вірменин Аронян, у якого 3,5 бала.

Бокс

11 грудня Володимирові Клич­ку протистоятиме в ринзі умовно засуджений суперник. Днями суд у Лондоні визнав британського боксера Дерека Чісору винним у застосуванні насильства щодо своєї подруги (інцидент стався 28 травня) й засудив до 12 тижнів в’язниці умовно з випробувальним терміном два роки, повідомляє Бі–Бі–Сі. Також хуліганові присудили штраф у розмірі 1,5 тис. фунтів та 150 годин громадських робіт.