Свято на вулиці аутсайдерів

Свято на вулиці аутсайдерів

Як і стартовий тур чемпіонату, його брат–близнюк із початку другого кола приніс чимало несподіваних результатів. За винятком чемпіона, втратили очки всі команди, які після першої половини сезону посідали місця в чільній вісімці. А «Шахтареві» минулої суботи відверто пощастило, адже якби «Кривбас» реалізував хоч частину своїх голевих моментів, донеччани обірвали б свою тривалу переможну серію. А так — найбільша сенсація 16–го туру сталася в Києві, де головний переслідувач «гірників» — «Динамо» — зазнав поразки втретє в сезоні. Попередні три чемпіонати динамівці завершували саме з такою кількістю програшів. Тепер же аналогічного негативного результату найтитулованіший клуб «досяг» уже на екваторі...

Гей, «бики», ви першими стали

Гей, «бики», ви першими стали

Авторам нової системи підрахунку очок у «королівських перегонах», так само як і творцям хороших детективів, вдалося зберегти інтригу до останнього — проголошення нового чемпіона відклали до наступної неділі, коли на острові Яс біля Абу–Дабі гонщики «Формули–1» вийдуть на старт востаннє в цьому році. Тріумфатора особистого заліку визначать в Арабських Еміратах. А бразильський етап лише звузив число претендентів на корону до чотирьох — п’ятий охочий, поки що чинний чемпіон світу Дженсон Баттон, розпрощався з надіями повторити минулорічне досягнення. До речі, в бандитському районі Сан–Паулу британця ще й намагалися пограбувати озброєні злочинці.

Дежа вю на шаблях

Дежа вю на шаблях

На планетарній першості з фехтування, яка триває в Парижі, вже дві українки сходили на п’єдестал пошани. Прикро, що олімпійським чемпіонкам 2008 року в командній шаблі Ользі Харлан та Олені Хомровій забракло дещиці, аби вболівальники в палаці «Гран Пале» почули гімн України. На шляху до світової вершини нездоланною стіною для наших дівчат постала Маріель Загуніс зі США. Спочатку, в півфіналі, зупинити переможний хід першого номера світового рейтингу намагалася Хомрова. Проте, ведучи перед 6:3, українка пропустила 12 поспіль точних ударів суперниці і в підсумку була змушена тішитися «бронзою». Вона, до речі, стала для Олени першою світовою відзнакою в кар’єрі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики