Нарівні з Гондурасом

Нарівні з Гондурасом

Корупція глобального масштабу вразила фінансові ринки і навіть структури, які займаються шляхетною справою боротьби з глобальним потеплінням та бідністю, а загалом корумпованими є три чверті країн світу. Такі невтішні висновки містяться в оприлюдненому позавчора звіті неурядової організації Transparency International («Міжнародна прозорість»). Починаючи з 1995 року, організація, штаб–квартира якої базується у Берліні, щороку публікує Індекс сприйняття корупції. Після аналізу багатьох чинників фахівці «Міжнародної прозорості» виводять для кожної країни оцінку за десятибальною шкалою, де «0» означає тотальну корумпованість, а «10» — повну відсутність корупціонерів.

Бо прийдуть до тебе три нещастя в гості

Бо прийдуть до тебе три нещастя в гості

Індонезія, яка входить до складу так званого тихоокеанського Вогняного кільця і є найбільш сейсмологічно небезпечною країною світу, з початку цього тижня пережила цілу серію землетрусів. Під час останнього з них підземні поштовхи сягали 7,7 бала за шкалою Ріхтера, що спричинило триметрове цунамі. Епіцентр землетрусу знаходився в океані за 240 кілометрів від міста Паданг, столиці провінції Західна Суматра. Тому й цунамі атакувало передусім узбережжя острова Суматра в цьому регіоні.

Король помер. Хай багатіє король...

Король помер. Хай багатіє король...

Американський часопис «Форбс» оприлюднив свій традиційний рейтинг покійних артистів та митців, твори яких і після їхньої смерті приносять фантастичні прибутки. Цього разу список очолює «король поп–музики» Майкл Джексон, який «заробив» за останній рік 275 мільйонів доларів. Варто зазначити, що з такою сумою Джексон випередив за заробітками не лише померлих, а й майже всіх живих знаменитостей — за винятком телеведучої Опри Уїнфрі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики