Гроші вирішують не все

Гроші вирішують не все

Найбільшою популярністю у світі тенісу користуються чотири змагання серії «Великого шолома». П’ятим за престижністю вважається підсумковий турнір, на якому вісімка найкращих наприкінці сезону розігрує неофіційне звання чемпіона світу. Першими до фінішу підійшли представниці прекрасної статі — вони змагаються у спекотному Катарі.

«Спека» наступає

«Спека» наступає

Абсолютним лідером за рівнем глядацької зацікавленості в НБА цього року, без сумніву, буде клуб «Маямі хіт». Чемпіони чотирирічної давнини не надто вдало провели попередні сезони, але в нинішньому мають усі шанси перервати гегемонію «Лос–Анджелес лейкерз» і повернути персні переможців Східній конференції.

Такі думки стосовно можливостей команди славетного Пета Райлі, який останнім часом залишив тренерську практику і працює в «Маямі» головним менеджером, не даремні. У міжсезоння флоридці провели низку обмінів, головним підсумком яких став переїзд на південь Леброна Джеймса. Зірковий форвард утомився чекати на чемпіонське звання в рідному Клівленді. У штаті Огайо Леброн одразу ж перетворився із кумира на ворога, зате «Хіт» («Спека») із Джеймсом у складі стали незаперечними фаворитами турніру.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики