Поївши цибулі, ідіть на побачення

Поївши цибулі, ідіть на побачення

До цибулі ми ставимося з обережністю: або зовсім відмовляємося її вживати — бо запах може завдати шкоди іміджу, або використовуємо як приправу. Втім у різних кулінарних традиціях корінь–овоч дуже часто є основою для багатьох страв. І законодавці моди тут — французи, а вони на кухні, без сумніву, професіонали.

Коли страви червоніють

Коли страви червоніють

Традиційно українські господині кладуть червоний буряк у борщ, вінегрет, оселедець під шубою, салат із чорносливом та волоськими горіхами тощо. Утім «гарбузового свояка» — з користю для власного здоров’я і щоб урізноманітнити щоденне меню — можна прилаштувати у значно більшу кількість страв.

Всі статті рубрики