Груші під кришкою

Груші під кришкою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Запашні домашні груші — це надзвичайно смачно. А ще здавна лікарі цінували ці плоди як засіб, що сприяє швидкому загоєнню ран та зниженню температури. Також груші дуже корисні для роботи серця, бо містять багато калію і допомагають кровотворенню завдяки вмісту фолієвої кислоти. Щоб таке добро припасти й на зиму — саме час консервувати. Своїми рецептами ділиться 80–рiчна Ганна Василівна Ковальчук із Хмельниччини, чиїми вареннями та компотами ласують семеро дітей, тринадцятеро внуків, а зараз ще й шестеро правнуків.

Ех, яблучко, на тарілочці...

Ех, яблучко, на тарілочці...

Якщо ви ще не любите яблука, це тільки означає, що ви не знайшли собі сорту до смаку. Їх–бо тільки в Україні — близько шести десятків різновидів, а у світі — до 15 тисяч. Навіть діти знають, що свіжі яблука — це дуже корисно. Утім ці плоди також по–особливому присмачують м’ясні страви, салати і випічку.

Всі статті рубрики