Братиславський стрілець

Братиславський стрілець

Море квітів перед багатоквартирним будинком на вулиці Павла Хорова в Братиславі вчора збільшувалося з кожною годиною. Як уже повідомляла «УМ», напередодні у столиці Словаччини 50–річний чоловік застрелив сімох і поранив 15 людей. Шестеро представників циганської родини — четверо жінок та двоє чоловіків — загинули у своїй квартирі, коли озброєний нападник увірвався туди та відкрив вогонь із двох пістолетів та автоматичного карабіна. Після цього чоловік вибіг на вулицю та відкрив стрілянину по перехожих, поранивши 14 людей. Події відбувалися опівдні на людній вулиці столичного кварталу Девінска Нова, неподалік від супермаркету. Згодом на балконі одного із сусідніх будинків виявили ще одну випадкову жертву стрільця — 52–річну жінку.

«Молотов» між Лукашенком і Путіним

«Молотов» між Лукашенком і Путіним

У ніч із понеділка на вівторок невідомі кинули дві пляшки із запалювальною сумішшю на територію посольства Російської Федерації в Мінську. Як повідомляє ІТАР–ТАКС із посиланням на очевидців, один зі «снарядів» влучив у службовий автомобіль, який зайнявся і згорів. Ніхто зі співробітників посольства не постраждав.

Барбі за два мільйони

Барбі за два мільйони

Поліція Мексики заарештувала одного з ватажків потужного мексиканського наркокартелю «Бельтран Лейва» — Едгара Вальдеса Вільярреаля на прізвисько Барбі. За повідомленнями мексиканської влади, затримали його в центральній частині країни, неподалік Мехіко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики