НОВИНИ ПЛЮС

14.08.2010

Справи «Нафтогазу»

Кабінет Міністрів затвердив фінансовий план НАК «Нафтогаз України» як окремої юридичної особи на 2010 рік. Міністерству фінансів під час підготовки змін до закону про Держбюджет–2010 доручено передбачити «випуск облігацій внутрішньої державної позики в сумі 7,4 млрд. грн. із наступним придбанням у державну власність в обмін на ці облігації акцій додаткової емісії.

Медіа для мас

Директор ТВі Микола Княжицький закликає Президента зустрітися з колективом телеканалу. Він нагадав, що 16 серпня в Апеляційному адмінсуді Києва розглядатиметься справа про позбавлення ТВі, а також «5–го каналу», ліцензій на деякі частоти за позовом компаній голови СБУ Валерія Хорошковського. «Позбавлення частот двох незалежних телеканалів було сприйняте міжнародною спільнотою як прямий наступ на свободу слова», — наголошує Княжицький, зазначаючи, що Хорошковський став «символом обмеження свободи слова і конфлікту інтересів не тільки для всіх вільних людей нашої країни, а й для всієї Європи».

Відділ кадрів

Кабінет Міністрів звільнив Олега Поволоцького з посади голови Державного комітету з питань технічного регулювання і споживчої політики.