В косі лента, та не та

В косі лента, та не та

Спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон примудрилася посваритися з компанією, яка виробляє перуки. Фірма «Хеартек інтернешнл», що спеціалізується на продукції з натурального та штучного волосся, подала на Періс до суду за те, що світська левиця порушила умови контракту. Тепер «перукарі» хочуть відсудити у міс Хілтон 35 мільйонів(!) доларів.

Онука Елвіса

Онука Елвіса

Онучці короля рок–н–ролу Елвіса Преслі, актрисі Даніель Райлі Кеох, досі не надто щастило на ролі. Завдяки гарненькій зовнішності (Даніель дуже схожа на маму, Лізу Марію Преслі) дівчина більше відома як модель. Уперше вона вийшла на подіум у 14 років і відтоді співпрацює з відомою модельною агенцією IMG. Але трохи подорослішавши, Даніель почала мріяти про акторську кар’єру. Зараз їй 21, а в доробку тільки три стрічки. У біографічному фільмі про однойменну жіночу групу «Раневейз» спадкоємиця Преслі зіграла одну з другорядних ролей, зате в прем’єрі наступного року «Добрий лікар» її партнером став зірковий Орландо Блум. Досить помітною має бути і робота Даніель у стрічці «Джек та Дайан», яка також вийде в прокат 2011–го.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розмова трьох студентів:

— А давайте сьогодні посидимо цивільно, не нажираючись.

— Це як?

— Це ще навіщо?!

Плати, собако, хоч і здох!

Плати, собако, хоч і здох!

Німецька агенція зі збору мит (скорочено — ГЕЗ) — неурядова організація, що займається стягненням із громадян внесків за користування теле– й радіоприймачами — регулярно потрапляє в рубрику «Курйози» місцевих і світових ЗМІ. Цього разу ГЕЗ надіслала вимогу зареєструвати свій телевізор таксі Біні — собаці, яка померла п’ять років тому.

Всі статті рубрики