Онука Елвіса

14.08.2010
Онука Елвіса

Онучці короля рок–н–ролу Елвіса Преслі, актрисі Даніель Райлі Кеох, досі не надто щастило на ролі. Завдяки гарненькій зовнішності (Даніель дуже схожа на маму, Лізу Марію Преслі) дівчина більше відома як модель. Уперше вона вийшла на подіум у 14 років і відтоді співпрацює з відомою модельною агенцією IMG. Але трохи подорослішавши, Даніель почала мріяти про акторську кар’єру. Зараз їй 21, а в доробку тільки три стрічки. У біографічному фільмі про однойменну жіночу групу «Раневейз» спадкоємиця Преслі зіграла одну з другорядних ролей, зате в прем’єрі наступного року «Добрий лікар» її партнером став зірковий Орландо Блум. Досить помітною має бути і робота Даніель у стрічці «Джек та Дайан», яка також вийде в прокат 2011–го.

Але недавно міс Кеох знову пощастило — її запросили у знімальну групу четвертого епізоду відомої кіноепопеї «Шалений Макс». Як повідомляє «Рейтер», персонаж Даніель — одна з групи «П’ять жінок», яких рятуватиме знаменитий поліцейський. Непоганий шанс нагадати про себе не лише як онуку Елвіса, а й талановиту (або навпаки) акторку.

До речі, ще одну з жінок зіграє Зое Кравітц, дочка відомого рокера Ленні.

А от вічного виконавця ролі Макса, Мела Гібсона, в картину не покликали — мовляв, застарий уже, адже попередня, третя, серія пригод поліцейського вийшла ще 1985 року. Замість Гібсона в головного героя у фільмі «Шалений Макс–4: Дорога люті» перевтілиться британський актор Том Харді.