Згоріло все!

Згоріло все!

Цьогорічна аномальна спека не тільки псує настрій офісним працівникам, а й здатна серйозно нашкодити сільському господарству держави. Аналітики вже підраховують збитки від урожаю, який сьогодні гине на полях, та прогнозують, наскільки подорожчають восени головні продукти харчування.

«Чорні» золотарі

«Чорні» золотарі

Більш ніж півтора року знадобилося працівникам Департаменту Держслужби боротьби з економічною злочинністю та Головного слідчого управління МВС, щоб викрити діяльність «чорних» ювелірів.

«Це вже якісь теракти»

«Це вже якісь теракти»

У ніч на 3 серпня було скоєно черговий акт залякування генерального директора Національ­ного заповідника «Хортиця» Максима Ос­тапен­ка. Як розповідає потерпілий, приблизно о першій годині ночі він почув гавкання собаки, який, судячи з усього, реагував на непрошених гостей.

Гаранту на догоду

Гаранту на догоду

В оточенні глави держави придумали, як потішити лідера після його повернення з відпочинку в Криму. Уже менш ніж за три тижні Віктор Федорович зможе курсувати між Банковою і своєю неофіційною резиденцією «Межигір’я» новісінькою, щойно відремонтованою автодорогою, яку авральними темпами будують «автодорівці».

У військкоматах — лояльнiсть

У військкоматах — лояльнiсть

Згідно з новою постановою Кабінету Міністрів, поважними причинами для неприбуття чи несвоєчасного прибуття військовозобов’язаного до військкомату для призову на збори визнається смерть близького родича (батьків, дружини, дитини, брата, сестри, дідуся чи бабусі), якщо смерть сталася не ранiше, як за сім днів до призову.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики