Історія з присмаком гамбургерів

Історія з присмаком гамбургерів

Росія з Німеччиною творитимуть історію разом. Учора під час зустрічі в Єкатеринбурзі на російсько–німецькому форумі «Петербурзький діалог» президент РФ Дмитро Медведєв та канцлер ФРН Ангела Меркель домовилися про видання спільного російсько–німецького підручника з історії. «Це дуже важливо, з урахуванням того, що наша історія не була простою — вона була дуже різноманітною та періодами дуже драматичною, — констатував Медведєв. — Дуже важливим є духовний діалог. І в російському, і в німецькому суспільстві існують моральні цінності, засновані на християнських коренях. І, звичайно, це й далі буде об’єднувати нас, допомагаючи у вирішенні різних питань сучасного життя».

Шпигунська фізика

Шпигунська фізика

Учора на світанку в аеропорту Тегерана було незвично людно: журналісти, представники влади та родичі зустрічали рейс із Катару, яким прилетів новий герой Ірану — 32–річний фізик–ядерник Шахрам Амірі. У червні минулого року вчений безслідно зник під час паломництва до священного міста Мекка. А минулого понеділка несподівано з’явився в посольстві Пакистану у Вашингтоні і попросив надати йому політичний притулок.

«Три букви» в ефірі

«Три букви» в ефірі

Відтепер американські теле– й радіоведучі можуть сміливо матюкатися в ефірі: на їхній платні це не відіб’ється. Апеляційний суд США скасував урядову постанову про заборону нецензурних висловів на телебаченні, визнавши її неконституційною, повідомляє Бі–Бі–Сі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики