ЦИТАТИ ТИЖНЯ

16.07.2010

Юлія Тимошенко,
лідерка БЮТ
— відповідаючи на звернення, розміщене на сайті Durdom.in.ua:

— Дорогі мої «дурдомівці»! Нічого не пропало. Ми ще позмагаємося за нашу, а не їхню країну. Нехай сьогодні склалося не так, як хотілося, нехай сьогодні біля влади ті люди, для яких Україна — поняття чуже і незрозуміле... Але ж це всього лише прикрий епізод, а не карма й не остаточний вирок... Давайте діяти спільно.

(Tymoshenko.ua)

 

Ярослав Сухий,
народний депутат від Партії регіонів
— про стиль нинішньої опозиції:

— У нас такого горя ще не було, як ця так звана опозиція, яка до цього була владою. Вона діє тільки за принципом «а баба Яга проти», чи, як у тому анекдоті, коли теща говорила: «Не знаю як, але не так».

(«Главком»)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про те, чому деякі лідери протестують проти обмеження участі у виборах для партій, які не мають на місцях осередків із більш ніж річним стажем:

— Відповідно до закону про об’єднання громадян, для того щоб зареєструвати партію, треба мати партійні осередки в більшості областей. А в кожній області треба мати партійні осередки в більшості районів. То з якого приводу плач?.. Ті лідери, які мають сезонний рейтинг, купили партії. Купити назву партії, за якою нічого нема, — це 500 тисяч доларів. Давайте припинимо ці стогони, що когось не пускають... Кого я маю на увазі? Кого маємо, тих і на увазі.

(ICTV)

 

Юрій Луценко,
лідер «Народної самооборони»
— про те, чи буде він вживати заходи щодо колишніх соратників, які продалися в коаліцію:

— Я не буду їм мститися. Мені їх просто шкода. Я навіть для себе не можу пояснити, чому мені шкода тих хлопців, які пішли в «тушки».

(«Главком»)

 

Нестор Шуфрич,
колишній міністр із надзвичайних ситуацій
— про свої стосунки із головою адміністрації Президента Сергієм Льовочкіним:

— Зараз річниця нашої чоловічої розмови (коли Шуфрич ударив Льовочкіна по обличчю. — Ред.). Я вже раніше казав, що Льовочкін для мене — це придорожній пил, непорозуміння в Партії регіонів. І те, що зараз відбувається, підтверджує мої слова. Усі складнощі у владі в тій чи іншій мірі стосуються його діяльності.

(«Українська правда»)