Едріен Броуді: Я стовідсотковий американець

Едріен Броуді: Я стовідсотковий американець

Худорлявий, чорнявий, у чорному одязі й капелюсі, усміхнений, дещо зосереджений, але відкритий і задоволений. Едріен Броуді, відомий американський актор, зірка «Піаніста», у суботу мав у Києві зустріч з українськими ЗМІ та студентами–кінематографістами. Його візит відбувся у рамках ІІ Київського міжнародного кінофестивалю: чутки про можливий приїзд Броуді ходили, але все ж для більшості журналістів він став несподіванкою. Зірка Броуді випромінював щирість і скромність, його шарм межує з харизмою, тому за візит «Піаніста» — великий респект організаторам КМКФ.

Броуді прибув у Київ у п’ятницю (й залишався тут до неділі). А вже в суботу з самісінького ранку гуляв у шортах і футболці Андріївським узвозом, Майданом та Хрещатиком, і фактично ніхто не запідозрив у цьому чолов’язі голлівудську зірку. «До нас підійшла лише одна пара. Виявилося, що жінка — колишня сусідка Вадима Перельмана (американського режисера, який народився й виріс у Києві. — Ред.), вона просила передати свій номер телефону його матері», — розповів російський боксер й актор Олег Тактаров, який працював із Броуді у фільмі «Хижаки» (Predators) і, власне, привіз американця в Київ. Отже, вибрані місця із розмови американської кінозірки з київськими кіноманами.

Випускниця рулить!

Випускниця рулить!

«Ну яка з мене зірка? Коли бачу себе по телевізору, мені стає смішно. І раптом багато людей у green–room починають кричати: «О Боже, це перемога! Лєна, ти виграла! Я не розраховувала на перше місце, не могла повірити у те, що все це правда. У мене шок. Це повне божевілля», — ділилася враженнями від першого місця на «Євробаченні–2010», прикриваючись німецьким прапором, 19–річна Лєна Майєр–Ландрут.

Місяць тому вона склала випускні іспити у школі, готуючись до конкурсу, зробила татуювання у вигляді чорної лілії на лівому передпліччі, запустила в інтернет відеоролик пісні Satellite, яка зібрала 11 мільйонів переглядів, раз виступила на сцені «Теленор Арени» в Осло та отримала «Кришталевий мікрофон» за перше місце на «Євробаченні–2010». Задовго до конкурсу букмекери авторитетних контор прогнозували перемогу то Лєні, то Сафурі з Азербайджану, а в останній день за кулісами «Арени» тільки й було розмов, що про перше місце німкені. Однак вона не побила рекорд минулорічного переможця Олександра Рибака, який набрав 387 балів, Лєна здобула 246. Проте вона значно випередила групу MaNga з Туреччини, які здобули «срібло» (170 балів), та бронзових призерів Овідія Чернаутяна з Паулою Селін із Румунії (162 бали).

Всі статті рубрики