Замість труни — холодильник

28.05.2010
Замість труни — холодильник

Брітні Спірз.

У Брітні Спірз з’явився новий пунктик. Цього разу, на щастя, Брітні захопилася не алкоголем та вечірками, а зовсім безневинною ідеєю: кріоконсервацією. Простіше кажучи, заморожуванням тіла після смерті.

За інформацією британського таблоїда «Сан», ця тема зацікавила Брітні після того, як хтось розповів їй, що заморозити себе заповів Уолт Дісней, і з моменту смерті у 1966 році тіло знаменитого мультиплікатора нібито зберігається у кріокапсулі. Щоправда, згодом виявилося, що це брехня, і ніякої капсули з останками Діснея не існує, але Спірз уже так захопилася ідеєю замороження, що вирішила дізнатися про неї більше.

Тепер співачка ледве не весь вільний час проводить у пошуках інформації в інтернеті про заморожування людей. Більше того, Бріт уже зв’язалася з американською компанією Alcor Life Extension Foundation, яка спеціалізується на кріоконсервації, і збирається вкласти в цю фірму 350 тисяч доларів.

Щоправда, перш ніж інвестувати гроші в будь–які проекти, поп–зірці треба отримати на це дозвіл свого батька Джеймса Спірза, якого суд призначив її опікуном. Але Джеймс нібито й не проти: він щасливий з того, що у дочки з’явилася саме така, «безпечна», нав’язлива ідея, завдяки якій Брітні постійно сидить в інтернеті або дивиться канал «Діскавері», замість вештатися невідомо де.

Брітні Спірз — не перша, кого зацікавили кріотехнології. Контракти на заморозку свого тіла після смерті підписали британський телеведучий Саймон Коуелл, актор і композитор Террі Джонс та багато інших знаменитостей. Цікавилася цією темою і світська левиця Періс Хілтон. Усі ці люди сподіваються, що через багато років, коли наука винайде спосіб воскрешати померлих, їх розморозять і «реанімують».