З думкою про «чорний день»

З думкою про «чорний день»

Застрахувати своє життя чи майно у нашій країні зовсім не означає, що ви автоматично отримаєте компенсацію у випадку, якщо щось трапилося. Страхові компанії, які й раніше полюбляли водити клієнта за ніс, під час кризи прикриваються реальними чи вигаданими фінансовими проблемами і не платять, посилаючися на цей своєрідний форс–мажор. Скажімо, за останні півроку на свої виплати чекають понад три тисячі киян, — підрахували в організації «Захист прав споживачів фінансових послуг». За їхніми даними, з кінця минулого року по травень 2010–го на банки та страхові компанії поскаржилися понад сім тисяч українців. «У випадку зі страховими компаніями основними проблемами стали затягування строків виплат та невиплати за страховими випадками», — повідомили у прес–службі організації.

Наше світле майбутнє залишилося в минулому

Наше світле майбутнє залишилося в минулому

Близько третини українців — майже 33 відсотки — вважають, що з приходом до влади Віктора Януковича економічна ситуація в країні погіршилася. Ще близько третини — 37 відсотків опитаних — заявляють, що економічна ситуація не змінилася. Такі дані наприкінці минулого тижня оприлюднив президент Агентства соціальних досліджень (АСІ) Валерій Загороднюк.

Азаров і «дірка»,

Азаров і «дірка»,

Український Прем’єр–міністр Микола Азаров тримається до останнього, аби не дати інтерв’ю журналістам. І це не лише через природне невміння Яновича формулювати думки і українською їх висловлювати. Проаналізувавши ситуацію в економіці та реакцію на неї виконавчої влади, розумієш: трагізм криється не у словах, а в діях.

Всі статті рубрики