«Бики» їздять парами

«Бики» їздять парами

«Це неймовірний успіх. Сьогодні — один із найщасливіших днів у моєму житті. Виграти легендарну гонку на легендарній трасі... Ці відчуття важко описати. Збулася моя мрія», — зізнався після Гран–прі Монако Марк Уеббер. Він став першим австралійцем із часів легендарного Джека Бребема, кому вдалося перемогти на етапі в Монте–Карло. Причому Бребем святкував успіх у Монако аж 51 рік тому.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто «піднімає» букмекерів

Хто «піднімає» букмекерів

Останніми роками недоброзичливці почали стверджувати, що у світовому хокеї намітився певний застій, адже практично на всіх планетарних форумах у 1/4 фіналу виступають одні й ті ж збірні з так званої великої сімки: США, Канада, Росія, Чехія, Фінляндія, Швеція та Словаччина. Решта команд лише розігрують останню, восьму, позицію у «плей–оф». Ну й аутсайдери борються за право залишитися в еліті. Утім нинішній світовий чемпіонат, що триває в Німеччині, приніс безліч несподіваних результатів, порадувавши прибутками букмекерські контори. Не помітити великий прогрес одразу кількох команд просто не можна.

Не все Донецьку свято

Не все Донецьку свято

Дві червоні та 13 жовтих карток, п’ять забитих м’ячів і перемога в додатковий час. Таким є підсумок фіналу національного Кубка, в якому в Харкові зустрілися сімферопольська «Таврія» і донецький «Металург». Вони визначили п’яту команду в історії України, що увійшла до когорти володарів вітчизняного Кубка, а також розіграли останню путівку від нашої країни до Ліги Європи. Переможцями напруженого і справді цікавого поєдинку, що повторив результативність фіналу 2002 року між «Динамо» й «Шахтарем», стала «Таврія». Тепер Крим тріумфує, адже після 18— річної перерви його представник знову здобув всеукраїнський трофей (у 1992–му «Таврія» ставала чемпіоном країни).

Всі статті рубрики