НОВИНИ ПЛЮС

07.05.2010

Цушко побив БЮТівця?

За інформацією сайту «Главком», міністр економіки Василь Цушко побив народного депутата від БЮТ Антона Яценка — колишнього першого віце–президента Тендерної палати, одного з натхненників цієї скандальної структури. Яценко намагався вирішити деякі кадрові проблеми, але отримав відкоша від міністра — Цушко нібито розбив йому обличчя до крові. Результатом розборок стало звільнення з Мінекономіки кількох призначених раніше «тендерних» кадрів. Низка співробітників департаменту держзакупівель, який контролював Яценко, втратили посади ще раніше.

Резонанс від «флотських» бійок

Народного депутата від «НУНС» Андрія Парубія викликали у прокуратуру Києва у справи про події у Верховній Раді 27 квітня. Парубій повідомив, що його викликають як свідка.

Джарти виправдовується

Глава уряду АР Крим Василь Джарти спростував інформацію про те, ніби він назвав Севастополь «неукраїнським містом». «Моє висловлювання дослівно звучало так: «Не можна сказати, що Севастополь не українське місто. Просто його завжди називали містом слави російських моряків». Джарти припускає, що сталася прикра помилка, і журналіст «просто загубив одну частку «не». «Я хотів би, щоб усі знали і розуміли — кордони України є непорушними і це не перешкоджає, а навпаки укріплює нашу дружбу з Росією», — заявив «регіонал», якого вже встигли звинуватити в зазіханні на порушення територіальної цілісності.