Цеглою по Литвину

07.05.2010

Якщо в сесійній залі Верховної Ради її спікера, лідера Народної партії Володимира Литвина закидали яйцями, то в Тернополі щодо членів Блоку Литвина, який підтримав «флотські» угоди з Росією, вдалися до серйознішої «зброї» — цегли.

У ніч із середи на четвер невідомі побили вікна в офісі міської організації НП на вулиці Князя Острозького (а це за п’ять хвилинах ходу від управління МВС), зірвали партійний прапор та вивіски, а на стіні написали синьою фарбою «УПА!». Пробратися в саме приміщення «литвинівців» і наробити більше шкоди всередині нападникам не вдалося. Зате нізащо постраждав сусідній офіс обласної організації Національної спілки журналістів — там теж розбито подвійні шибки у вікнах. Мабуть, їх випадково прийняли за «партійні».

На прохання власкора «УМ» прокоментувати те, що сталося, голова обласної організації Народної партії Зеновій Крушельницький відповів: «Без коментарів!». Керівник міської організації також ніяких пояснень не дає.

До речі, в недалекому минулому мав місце подібний погром і щодо офісу обласної організації Народної партії. Тернопільські «литвинівці» явно потерпають через політику свого київського очільника.