Вимагайте пива цілодобового наливу!

Вимагайте пива цілодобового наливу!

«Якби було море пива...» — це не лише відома пісня, а й рожева мрія мільйонів чоловіків. А ось для працівників пивзаводу «Карслберг» у Копенгагені це була реальність: данські пивовари та інші робітники компанії мали право пити пінний напій, який виробляє «Карлсберг», упродовж цілого дня! Автомати з пивом — просто як на наших заводах із газводою — там розставлені по всій території підприємства. Єдина умова — не з’являтися на роботі п’яними.

Тіло і взуття

Тіло і взуття

Найдорожча модель світу Жизель Бюндхен, як і обіцяла, довго в декреті не сиділа. Нагадаємо, в грудні минулого року 29–річна бразилійка народила первістка, сина Бенджаміна. А вже в січні стала «обличчям» бразильської марки стильного одягу Colcci, очоливши рекламну кампанію весняно–літньої колекції. Днями плакати з тієї фотосесії з’явилися на вулицях міст Бразилії та в глянцевих журналах. І свідчать вони про те, що Жизель — у чудовій формі!

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У пологовому будинку міста Чортків ввели нову послугу. Тепер під час пологів може бути присутнім як чоловік породіллі, так і батько дитини.

Всі статті рубрики