Тіло і взуття

13.04.2010
Тіло і взуття

Жизель під час демонстрації нової лінії босоніжок: форми молодої мами бездоганні.

Найдорожча модель світу Жизель Бюндхен, як і обіцяла, довго в декреті не сиділа. Нагадаємо, в грудні минулого року 29–річна бразилійка народила первістка, сина Бенджаміна. А вже в січні стала «обличчям» бразильської марки стильного одягу Colcci, очоливши рекламну кампанію весняно–літньої колекції. Днями плакати з тієї фотосесії з’явилися на вулицях міст Бразилії та в глянцевих журналах. І свідчать вони про те, що Жизель — у чудовій формі!

Сама манекенниця зізнається, що й під час вагітності майже не набрала зайвої ваги. «Мені навіть не довелося купувати спеціальний одяг для вагітних — я чудово влазила у свої звичні речі, — розповіла Бюндхен в інтерв’ю для квітневого випуску журналу «Вог». — А після пологів я дуже швидко повернулася у найкращу форму. Думаю, спрацювала пам’ять м’язів. На зайняття з кунг–фу я ходила майже до самих пологів, а на додачу тричі на тиждень займалася йогою».

Насправді своєю чудовою фігурою Жизель, безперечно, завдячує передусім генам. Але це не означає, що іншим жінкам варто себе запускати, потім ламаючи голову, як скинути зайві кіло. «Думаю, головна помилка багатьох жінок — те, що завагітнівши, вони перетворюють себе на «сміттєвий кошик» і радо їдять усе, що заманеться. А я дуже ретельно стежила за своїм раціоном», — переконує супермодель.

Днями невтомна бразилійка ще раз продемонструвала ідеальну фігуру, вдягнувши на презентацію нової колекції свого взуттєвого бренду Ipanema сукню «в обліпку». Поки Жизель демонструвала екологічно чисті й фізично зручні сандалі, якими дуже пишається, присутні чоловіки не могли відірвати очей від її бездоганного тіла. Що–що, а взуття на цій презентації їх точно цікавило найменше.