Смертельні перегони

Смертельні перегони

Перегони, які так люблять влаштовувати на вулицях українських міст власники дорогих іномарок, для одного з них завершилася трагічно. Уникнути загибелі ще кількох людей вдалося лише дивом. Як повідомляє прес–служба Державтоінспекції, у суботу в Києві двоє водіїв на автомобілях «БМВ» і «Хонда–Сівік» влаштували перегони. Близько 18.00, рухаючись по проспекту Перемоги в напрямку центру міста, неподалік станції метро «Політехнічний інститут», один із «гонщиків» намагався здійснити обгін.

Метод кулака

Метод кулака

Син секретаря Сватівської міськради намагався завдати шкоди майну засновника місцевої газети «Сватовскіє вєдомості» Андрія Крюкова. Як каже сам журналіст, чиновникам не сподобалось висвітлення їхньої роботи у пресі. За словами Андрія, спочатку нападник, якого звати Роман, спробував зіпсувати його авто, що стояло у дворі багатоквартирного будинку, де мешкає газетяр. Але в машині спрацювала сигналізація. Тоді хуліган почав ломитися у двері квартири журналіста.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Забруднені води

Забруднені води

Масляну пляму загальною площею 240 квадратних метрів екологи виявили в районі верхнього б’єфа шостої турбіни Каховської ГЕС. Як повідомили «УМ» у прес–службі Головного управління МНС України в Херсонській області, на місці події спеціалісти управління екологічної інспекції взяли проби води на аналіз.

Всі статті рубрики