Місяць лютий питає, чи взутий

Місяць лютий питає, чи взутий

Здавалося б, можна лише порадіти, що нинішня сувора зима нарешті перейшла у фінальний акт. До кінця принаймні календарного сезону залишилося протриматися лише місяць. Але синоптики радять міцніше стиснути зуби: схоже, цьогорічна зима не збирається давати нам послаблення навіть наприкінці.

Готуйте памперси, кандидате в президенти!

Готуйте памперси, кандидате в президенти!

Полку Януковичів прибуло: в суботу в родині молодшого сина лідера Партії регіонів з’явився на світ первісток. Вага Януковича–наймолодшого — 3400 г, а зріст — 58 см. Маля вперше побачило світ у присутності батька — народний депутат Віктор Вікторович не тільки сам привіз дружину до пологового відділеня, а й побажав бути поряд із нею до кінця.

Море порадувало

Море порадувало

Суд Демократичної Республіки Конго повністю виправдав екіпаж судна «Айленд оф Лак»: сімох українців та одного росіянина. Конголезький прокурор вимагав для моряків смертної кари й штрафу в мільйон доларів за те, що вони нібито викинули за борт сімох місцевих нелегалів, з яких четверо загинули. Нелегали пробралися на борт, коли «Айленд оф Лак» стояв у конголезькому порту Матаді у жовтні цього року. Судно негайно арештували, а членів екіпажу почали викликати на допити й ув’язнювати.

Небойові рани

Небойові рани

Минулої неділі у Красилівському районі Хмельницької області, від вибуху постраждали двоє військовослужбовців Збройних сил України. При цьому прапорщику практично відірвало обидві руки, а інший контрактник має поранення грудної клітки й опіки обличчя.

Платіж нездійсненний

Платіж нездійсненний

Наприкінці минулого тижня тисячі українців, сплативши рахунки через мережу автоматів iBox («Айбокс») із подивом з’ясували: перерахунок коштів за призначенням так і не було здійснено, а гроші платників «зависли» невідомо де. Згодом у компанії такі «незручності» пояснили технічними проблемами, що виникли у зв’язку з проведенням робіт зі збільшення потужностей мережі. А платникам пообіцяли згодом зарахувати сплачені кошти. Та це не врятувало компанію від невдоволення громадян, яке може завершитися проблемами для її керівництва. Дехто звинувачує «Айбокс» у цілеспрямованому приховуванні інформації з метою отримання додаткових прибутків.

Кримінальні перегони

Кримінальні перегони

У 2009 році кількість автокрадіжок в Україні зменшилася, рапортують співробітники вітчизняного Департаменту ДАІ. Воно й не дивно. Враховуючи завантаженість вітчизняних шляхів, особливо у великих містах, а також їх непрохідність у зимовий період, навряд чи серед автокрадіїв знайдеться багато охочих втікати від переслідування у суцільних заторах із максимальною швидкістю руху, скажімо, 30–40 кілометрів на годину, або «фінішувати» глибоко у заметі. Відтак статистика викрадень авто стрімко знижується, майже незмінними лишаються лише уподобання крадіїв.

Ще раз про Чорнобиль

Ще раз про Чорнобиль

Основна новина цього проекту — головну роль виконуватиме актриса українського походження Ольга Куриленко, більше відома як остання дівчина Джеймса Бонда. Днями Куриленко та майбутня режисерка картини, молода ізраїльтянка Мішель Боганім, приїхали до Києва — відібрати акторів і залагодити питання щодо фінансування фільму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики