Не вийшов політ...

Не вийшов політ...

Літак «Боїнг 737–800» авіакомпанії «Ефіопські авіалінії» впав у Середземне море поблизу узбережжя Лівану невдовзі після зльоту. Трагедія сталася вчора о другій годині ночі за місцевим (він дорівнює київському) часом. Авіалайнер, що виконував рейс до Аддіс–Абеби, стартував з аеропорту Бейрута і вже за п’ять хвилин зник з екранів радарів. Як стверджують свідки катастрофи, перед тим, як упасти в море за три з половиною кілометри від берега, літак перетворився на вогненну кулю.

Скелет у шафі Беатрікс

Скелет у шафі Беатрікс

Королівська родина Голландії опинилася в епіцентрі скандалу. Як випливає зі щойно розсекречених документів, іще в роки Другої світової війни уряду Нідерландів було відомо, що батько нинішньої королеви Беатрікс, чоловік попередньої правительки країни Юліани, був членом СС.

«Скорпіони» вжалять востаннє

«Скорпіони» вжалять востаннє

45 років на сцені, 17 студійних альбомів, десятки хітових композицій і мільйони прихильників віком від десяти до ста років — про такі здобутки будь–який музикант може тільки мріяти. Учасники легендарного німецького рок–гурту «Скорпіонз» усього вищепереліченого досягли. І вирішили, що на цьому можна поставити крапку: в неділю на офіційному сайті групи з’явилося повідомлення про завершення музичної кар’єри.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики