Яка ліга була сильніша?

Яка ліга була сильніша?

Перед початком турніру об’єднаної суперліги любителі вітчизняного баскетболу сперечалися, представники якої нашої ліги «розливу» минулого сезону — УБЛ чи ФБУ — сильніші. Учасників змагань під егідою Федерації називали потенційно потужнішими, але стартові тури чемпіонату сплутали всі карти.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Баталію продовжив президент...

Баталію продовжив президент...

Осінь — гаряча пора для футболістів. Найсильніші з них у цей час зазвичай «розриваються» на чотири фронти: національні чемпіонат і Кубок, матчі збірних та єврокубки. Відповідальні й виснажливі поєдинки часто грають двічі на тиждень, і витримати такий шалений ритм дуже непросто.

З українських клубів зараз найбільше напружується «Динамо». У проміжку між двобоями з «Інтером» у Лізі чемпіонів календар подарував киянам побачення з «Дніпром» у чемпіонаті й із «Шахтарем» — у Кубку. Із першим завданням підопічні Газзаєва впоралися, хоча деякі моменти суботньої дуелі в Дніпропетровську й викликали запеклі дискусії. Скласти свою думку і про цей поєдинок, і про тур загалом багато вболівальників могли самі, адже всі вісім ігор транслювали по ТБ (по три зустрічі — канали «ТЕТ» і «Футбол», ще дві — Перший національний).

Всі статті рубрики