Міккі Маус довів до тюрми

Міккі Маус довів до тюрми

Приватному підприємцеві з села Могилівка Жмеринського району Анатолію П. жилось, у принципі, непогано. Чоловік узяв в оренду місцевий клуб та рибні ставки, так що грошики в кишеню капали хоч і не шалені, але справно. Однак бажання заробити багато і негайно штовхнуло його до того, аби половити іншу рибку — ту, що водиться в каламутній воді.

«На діло» з плоскогубцями

«На діло» з плоскогубцями

Для пограбування будь–який інструмент зійде за пістолет. Так вирішив 43–річний безробітний із Херсона, що серед білого дня надумав пограбувати місцеве відділення «Ощадбанку». Розбійний напад чоловік здійснив перед закриттям філії, коли касири ще обслуговували клієнтів.

Імпозантні злодії

Імпозантні злодії

Співробітники карного розшуку Івано–Франківської обласної міліції затримали двох мешканців Прикарпаття, підозрюваних у вчиненні десятків квартирних крадіжок у багатьох регіонах нашої держави. Після ознайомлення з оригінальними методами злочинної роботи кримінального дуету стало зрозуміло, чому правоохоронцям так довго не вдавалося вийти на їхні сліди. Обидва — 27–річний уродженець Івано–Франківська та його 35–річний помічник — виїжджали «на діло» автомобілями престижних іномарок, у костюмах відомих європейських виробників та з «крутими» посвідченнями високопосадовців одного з центральних органів державної влади.

Хмільні фантазії

Хмільні фантазії

Трохи не весь робочий день витратили черкаські правоохоронці, аби розібратися у тому, що сталося із нетверезим молодиком. А почалася історія з того, розповідає «УМ» речниця обласної міліції Наталя Таран, що «до оператора станції швидкої допомоги зателефонувала жінка й повідомила, що її син отримав вогнепальне поранення. Згідно з інструкцією, лікарі зразу ж повідомили працівників міліції».

Всі статті рубрики