«Молочні» кордони

«Молочні» кордони

Російсько–білоруська «молочна» війна не вщухає, а навпаки — набирає обертів. Росія досі не дозволяє імпорт білоруських молокопродуктів, хоча прем’єр–міністр РФ Володимир Путін ще 11 червня заявив, що конфлікт фактично вичерпаний. Ворожнеча між колись найближчими друзями дійшла навіть до кордонів: учора вітебська регіональна митниця почала зводити на межі з Росією митні пости.

На Кіпрі — найчистіше, у Румунії й Бельгії — смітники

На Кіпрі — найчистіше, у Румунії й Бельгії — смітники

Загальновідомо, що курортні узбережжя в Україні значно поступаються за чистотою відпочинковим морським узбережжям Європи. Однак у країнах ЄС є власна, внутрішня, градація чистих і брудних берегів. Нещодавно експерти Єврокомісії та Європейського агентства з охорони довкілля дослідили аж 21,4 тисячі купальних зон — морських пляжів та інших місць відпочинку. І дійшли висновку: в минулому курортному сезоні країною з найчистішими берегами був Кіпр — понад 98 відсотків пляжів у цій острівній країні відповідають європейським нормам. Також до переліку лідерів увійшли пляжі Греції, Франції й Мальти. Найбрудніше ж у ЄС узбережжя має Румунія. Поруч із нею в «антирейтингу» — Бельгія. Крім того, погіршилася ситуація з чистотою водойм і морського узбережжя у Великій Британії та Ірландії.

Щоб Америка скидала зайву вагу

Щоб Америка скидала зайву вагу

Майже 50 кг городини — такий урожай зібрала перша леді США Мішель Обама із грядок, влаштованих перед Білим домом. Навесні «УМ» повідомляла про оригінальне починання най­оригінальнішого американського президента, і ось у Вашингтоні настав час ужинку. І в саджанні, і в оброблянні городу, і в збиранні плодів Обамі допомагали учні школи Банкрофт, розташованої неподалік.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики