Час розплати настав

Час розплати настав

Абсолютна безграмотність, невиправдане зниження рівня підготовки до життя, гальмування інтелектуального поступу аж до виникнення психічних розладів — такою наразі є «візитівка» 16–річного мешканця селище Веселе. Хлопець зов­сім не вміє писати й читати, не здатний навіть до елементарних арифметичних підрахунків, чим «завдячує» рідній матусі. Про це розповів на брифінгу заступник прокурора Запорізької області Євген Проценко. Наразі прокуратура Веселівського району завершила досудове слідство і передала кримінальну справу на розсуд Феміди.

Наруга на замовлення

Наруга на замовлення

Днями комісія, котра розслідувала акт вандалізму на горі Хрищатій у Польщі, повернулася з сусідньої держави зі своїми висновками. «Інспекторів» скликали за розпорядженням голови Львівської облради Мирослава Сеника, аби задокументувати факт демонтажу пам’ятника воякам Української Повстанської армії. Нагадаємо, у період між католицьким та православним Великоднем злочинці розбили тризуб та пам’ятні таблиці й понищили надмогильні хрести упівців, які загинули під час оборони підпільного шпиталю на початку 1947 року.

Канікули в Маріїнці

Канікули в Маріїнці

Учора за кілька хвилин до десятої ранку сотня чоловіків у шахтарських касках і з прапорами, втомлених виснажливим нічним переїздом, за командою енергійної жінки–керівника рушили від Маріїнського парку до майданчика перед урядовою будівлею. Передня лава одразу ж зайняла місце біля гранітного парапету, що відділяє Кабмін від тротуару, зняла передбачені технікою безпеки головні убори і почала не в такт, але старанно стукати ними по темному каменю.

На заробітки — через інтернет

На заробітки — через інтернет

Упродовж червня записатися на прийом у чеське консульство для подання заявки на довгострокову візу (чи посвідку на проживання) можна буде тільки через інтернет. Спеціальну форму документа вже можна знайти за адресою www.visapoint.eu. Він замінить усі системи «запису в чергу», які існували дотепер. Як запевняє міністр закордонних справ ЧР Ян Когоут, система має забезпечити «прозорість процедури видачі віз, знизити рівень корупції, уникати посередників та штовханини в живій черзі».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бомби помсти

Бомби помсти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Трагедія сталася вчора приблизно о 10.30 ранку. У будинку № 66 (проспект 60–річчя Перемоги) з незначним інтервалом пролунала серія вибухів. Пошкоджено не лише вхідні двері та п’ять вікон приміщення банківської установи; шматками щебінки чи залізобетону й уламками скла «розстріляно» всі припарковані біля входу автомобілі.

Грипу дали тиждень

Грипу дали тиждень

На вчорашньому брифінгу у ВООЗ журналістам розповіли, що «підозрюваний» у свинячому грипі 24–річний українець працював в овочевому магазині в Детройті. Вирішив поїхати додому, в один з обласних центрів України. Сів на автобус Детройт — Нью–Йорк, почуваючись цілком нормально. В самому автобусі, як потім чоловік розповів своєму лікареві, ніхто не чхав, не кашляв. А от у нью–йоркському аеропорту, де українець чекав на свій рейс до Києва, товклася велика кількість людей із явними ознаками грипу та застуди.

Всі статті рубрики