Сумка без листоноші

Сумка без листоноші

Про зникнення 22–річної листоноші, котра не донесла до «своїх» пенсіонерів досить солідну суму грошей (керівництво місцевої філії «Укрпошти» попросило правоохоронців не називати її передовсім для того, щоб не провокувати «полювання» зловмисників за колегами дівчини. — Авт.), днями кременчуцьку міліцію повідомила начальниця одного з тамтешніх відділень зв’язку.

Він повертається додому

Він повертається додому

Для пам’ятного знака обрали незвичайне місце. Його поставлять у зеленій зоні на проспекті Перемоги, 119, у Святошинському районі столиці (біля транспортної розв’язки — на перетині проспектів Перемоги та Палладіна з боку Радіологічного центру).

Місто гараздів

Місто гараздів

Чернівці та Севастополь поділили перше місце на всеукраїнському конкурсі «Населений пункт кращого благоустрою та підтримки громадського порядку — 2008» у категорії міст із населенням до мільйона мешканців.

Невкрадене — в музей

Невкрадене — в музей

Цього разу СБУ передала Національному музею історії України і Культурно–мистецькому та музейному комплексу «Мистецький арсенал» колекції монет XVIII—XX століття. 37 золотих старовинних монет кінця ХІХ — початку ХХ століття з Росії, Німеччини, Нідерландів та США — речові докази в кримінальній справі, яку СБУ порушила у Львівській області проти громадянина Росії, який, повертаючись на міжнародному рейсовому автобусі з Західної Європи, приховав контрабанду серед особистих речей.

VIP–уболівальник

VIP–уболівальник

Учора Президент України з одноденним візитом побував у Стамбулі. Емоційним (і промоційним з огляду на наступні вибори) піком візиту мусила стати присутність Віктора Ющенка на стадіоні, де ввечері боролися за кубок УЄФА наш «Шахтар» та німецький «Вердер».

Татари всіх країн єднаються

Татари всіх країн єднаються

форум урочисто відкрився позавчора в Бахчисараї, на території історичного Ханського палацу. Такого зібрання повноважних представників корінного народу півострова резиденція кримських правителів не бачила, стверджують знавці, з лютого 1917 року — з моменту першого Курултаю.

Всі статті рубрики