Чарка подорожчає

Чарка подорожчає

Відповідний законопроект ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів і подано на розгляд до Верховної Ради. Як заявив в. о. міністра фінансів Ігор Уманський, якщо парламент проголосує урядову пропозицію, держбюджет отримає додаткових приблизно 700 мільйонів гривень.

Розколоті бігбордами

Розколоті бігбордами

Банери, які, судячи зі змісту, пропонують вважати перемогу радянських військ у Другій світовій війні насамперед перемогою над українськими патріотами з дивізії «Галичина», виконано у найкращих традиціях радянського агітпропу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Стукіт касок з–під землі

Стукіт касок з–під землі

У Шахтарську підземні робітники добровільно відмовилися підніматися на–гора. До підземної акції протесту гірники шахтоуправління імені Чапаєва вдалися, аби привернути увагу держави до своїх проблем, що можуть призвести до зупинки вуглевидобутку.

Більше всиновлень, менше відмов

Більше всиновлень, менше відмов

Кожна дитина має право на сім’ю. А кожна родина — право на виховання дитини. Та не завжди прописні істини, зафіксовані в кодексах й унормовані в законах, гарантують щасливе дитинство і батьківство. На жаль, дедалі частіше стаємо свідками дисонансу інтересів тих, хто хоче, але не має змоги мати дитину, і тих батьків, які народжують, але не можуть дати ради своїм малюкам.

Забули про незахищених!

Забули про незахищених!

Віктор Ющенко просить Кабінет Міністрів уточнити свою Постанову № 424 від 28 квітня «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися дитячими установами оздоровлення і відпочинку, що утримуються за рахунок бюджетних коштів».

Солдатик, що втік від Путіна

Солдатик, що втік від Путіна

Хмельницькі правоохоронці виявили в приміській лісопосадці цікавого відлюдника — у добротно облаштованій землянці без жодних документів мешкав 23–річний молодик на ім’я Сергій. Крім усього необхідного для більш–менш прийнятного існування, тут була невеличка бібліотека та мініелектростанція, виготовлена господарем власноруч із підручних матеріалів.

Всі статті рубрики