Кінець сімейного шоу

14.05.2009
Кінець сімейного шоу

Джордан, вона ж Кеті Прайс.

Іще якихось десять днів тому нібито закохані чоловік і дружина Пітер Андре та Джордан гуляли по вулицях, тримаючись за руки, шепотілися, вечеряючи в ресторані, словом, виглядали як цілком щасливе подружжя. А сьогодні вони розлучаються. Цього тижня Пітер та Кеті Прайс (таким є справжнє ім’я британської моделі й порнозірки) офіційно оголосили, що починають шлюборозривний процес. Разом вони прожили три з половиною роки і мають двох дітей — трирічного сина Джуніора та донечку Прінсесс Тіамі, якій у червні виповнюється два роки. Окрім того, у Джордан є старший син Харві від нетривалого зв’язку з футболістом Дуайтом Йорком.

Пітер із Кеті познайомилися на реаліті–шоу «Я знаменитість... Заберіть мене звідси!» — щось на кшталт російського «Останнього героя». А одружившись, швиденько організували нове, власне «реальне» шоу — про життя своєї сім’ї.

У заяві для преси пара попросила поважати право на особисте життя і не випитувати подробиці розлучення. Та це не завадило журналістам оприлюднити одразу кілька версій: одні вважають заяву про розрив піар–ходом, який епатажне подружжя вигадало для того, аби привернути до себе зайву увагу. Інші повідомляють інформацію «з надійних джерел, наближених до подружжя», згідно з якою Пітер справді покинув дружину, бо «йому набридли її божевільні вибрики».

До слова, 22 травня у Джордан день народження — їй виповнюється 31 рік.