100 років — це і для дамби вік

100 років — це і для дамби вік

Приблизно 50 осіб загинули та ще кілька десятків вважаються зниклими безвісти внаслідок учорашнього прориву дамби в передмісті столиці Індонезії — Джакарти, повідомляє Бі–Бі–Сі. Катастрофа, ймовірно, була викликана зливами, які характерні для цієї пори року.

«Ленін» — мар’яж комунізму з капіталізмом

«Ленін» — мар’яж комунізму з капіталізмом

Перший у світі атомний криголам «Ленін» стане на вічну стоянку біля Мурманського морського вокзалу в День перемоги, 9 травня. Таке рішення ухвалила мурманська міськрада та губернатор області Юрій Євдокимов. Тож криголам переобладнають під розважально–музейний заклад.

Все дорожчий Афганістан

Все дорожчий Афганістан

Президент США Барак Обама представив учора нову афганську стратегію Сполучених Штатів. Це сталося в пізні години за європейським часом. Напередодні виступу Обами сенатор Карл Левін розповів журналістам головні моменти цієї програми. Отже, до Афганістану буде відправлено додатковий контингент у складі чотирьох тисяч військових інструкторів для підготовки афганської армії та служб безпеки. Вони в липні зміцнять уже наявний в Афганістані 38–тисячний американський військовий контингент та 17–тисячний контингент, який найближчим часом має відбути до цієї країни.

Де народився Обама?

Де народився Обама?

Американська консервативна організація Defend Our Freedoms («Захистимо наші свободи») повідомила, що передала до Верховного суду та Міністерства юстиції США документи, які ставлять під питання легітимність президента США Барака Обами. Вони посилаються на Конституцію США, згідно з якою президентом не може бути натуралізований громадянин, який народився за межами США.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики