ХРОНІКА

28.03.2009

Велотрек

На чемпіонаті світу, що триває в Польщі, найкращий результат поміж українців показав наразі Володимир Дюдя. Індивідуальна гонка переслідування принесла уродженцю Київщини четверте місце. Кримчанин Віталій Щедов фінішував з десятим результатом. Ще один наш земляк, Андрій Винокуров, став 21–м у кейріні.

Футбол

Нападник київського «Динамо» Артем Кравець не зіграє
1 квітня відбірковий матч ЧС–2010 проти збірної Англії через травму, яку він отримав на тренуванні. У дебютанта національної команди — надрив передньої поверхні стегна, і це ушкодження не дозволить Артемові тренуватися впродовж трьох тижнів.

Замість динамівця головний тренер збірної Олексій Михайличенко викликав «гірника» Євгена Селезньова.

Плавання

Друге «золото» на етапі Кубка України з плавання у Харкові здобув Ігор Борисик, який тріумфував на 50 м брасом. На цій же дистанції першу нагороду здобув Олег Лісогор — срібну медаль.

На стометрівці вільним стилем переміг Юрій Єгошин, а 50 м та 100 м на спині виграли Андрій Ковбаса та Олександр Баранець відповідно. «Золото» в батерфляї на 200 м здобув Ілля Чуєв.

У жінок другу нагороду вищої проби виборола Ірина Амшеннікова, яка була найшвидшою на 50–метрівці на спині. А 200 м кролем записала до свого активу Наталія Худякова.