Від Німеччини з любов’ю

Від Німеччини з любов’ю

У нашої країни, яка переслідує Португалію в боротьбі за десяту сходинку клубного рейтингу УЄФА, з’явилися непогані передумови для перемоги в цій суперечці. Наразі обидві держави мають у єврокубках по три команди, але піренейці нині виступають не так вдало, як «синьо–жовті». До четверга в активі португальців значилася одна вдала гра «Браги» та нічия «Порту». Тепер же, судячи з усього, наші опоненти матимуть на одного представника в Лізі чемпіонів менше — лісабонський «Спортинг» фактично розпрощався з турніром.

Іспанія без Мексики

Іспанія без Мексики

Місто Лінарес в іспанській провінції Хаен у шаховому середовищі користується особливою повагою й популярністю — саме тут щорічно відбувається один із найпрестижніших турнірів планети. Останніми роками до слави Андалусії приєдналися мексиканці, які взялися проводити в себе друге коло змагання. Утім фінансова криза далася взнаки й тут, тож 2009 року турнір відбувається лише в Іспанії.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тетяна Лазарєва: Нікому не побажала б мати тренером чоловіка

Тетяна Лазарєва: Нікому не побажала б мати тренером чоловіка

Минулих вихідних у столичному Палаці спорту відбувся традиційний Міжнародний турнір, присвячений видатним українським борцям. Господарі тріумфували в більшості вагових категорій. Торік же серед представниць прекрасної статі ці змагання виграла лише одна українка — Тетяна Лазарєва у вазі до 55 кг (на нинішньому турнірі вона не виступала через травму). У київському фіналі–2008 донеччанка здолала свою основну суперницю на внутрішній арені — львів’янку Наталію Синишин. Утім, минуло три місяці, й Лазарєва поступилася Синишин у головній сутичці року. Поразка на чемпіонаті України в Одесі коштувала Тетяні місця в олімпійській збірній. Власне, через ту невдачу 2008 рік вона сприймає неоднозначно. Програш путівки до Пекіна затьмарив і «бронзу» чемпіонату Європи в фінському Тампере, й «срібло» чемпіонату світу в Токіо.

Всі статті рубрики