Убивча турбуленція?

Убивча турбуленція?

Учора в амстердамському міжнародному аеропорту Схіпхол при посадці зазнав аварії пасажирський літак авіакомпанії «Теркіш Ейрлайнс», який здійснював рейс зі Стамбула до Амстердама, повідомляє «Франс пресс». На борту лайнера перебували 127 пасажирів та семеро членів екіпажу. «Боїнг–737» під час посадки вдарився хвостовою частиною об смугу, впав на поле поруч з автотрасою А9 і розпався на три частини. Пожежі не виникло, завдяки чому більшість пасажирів залишилися живими.

Пов’язані одним ланцюгом

Пов’язані одним ланцюгом

Мільярдер та біржовий гравець Джордж Сорос заявив, що теперішні економічні негаразди мають своє коріння у фінансових дерегуляціях 80–х років і сигналізують про кінець моделі вільного ринку, яка до цього часу панувала в капіталістичних країнах. Лібералізація фінансового сектору, яка була започаткована адміністрацією президента Рональда Рейгана, спричинила низку криз, які вимагали втручання влади. Про це заявив Сорос днями під час зустрічі з економістами та банкірами в Колумбійському університеті Нью–Йорка, повідомляє бізнес–агенція «Блумберг».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нетрі проти «Оскара»

Нетрі проти «Оскара»

Не всі в Індії захопилися кіноказкою, яку створив Денні Бойль. Хоча британець визнав, що для нього зйомки були «роком красивого життя в Мумбаї», і з надзвичайної теплотою відгукується про його мешканців, місцеві націоналісти звинувачують режисера в тому, що він «проексплуатував» індійську тематику.

Всі статті рубрики