ПОГЛЯД

ПОГЛЯД

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зважаючи на вік Леоніда Макаровича, лик якого засяяв позавчора одразу на кількох телеканалах, замислюєшся про те, що якщо вже людина раб за психотипом, то вона у будь–якому віці залишається рабом. Вічно сервільним типом. Вічно найманим. Хто ж тепер посмикує за ниточки Макаровича?

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із нафталіну — під танки

Із нафталіну — під танки

«Ті політики, які використовують Леоніда Макаровича як рупор, роблять дуже погану послугу, коли під танки кидають стариків», — так Віктор Ющенко в інтерв’ю «Ассошіейтед пресс» відреагував на звернення до нього Леоніда Кравчука, прокручене напередодні по ТБ.
О дев’ятій годині вечора у вівторок в ефірі кількох провідних телеканалів (зокрема, ICTV і ТРК «Україна») було перервано поточні серіали та інформаційні програми й запущено «Звернення першого Президента України Леоніда Кравчука до Президента Віктора Ющенка». Востаннє Л.М. звертався таким чином до українців, мабуть, ще в новорічну ніч далекого 1994 року. Стоячи на тлі синьо–жовтого прапора, 75–річний член СДПУ(о) говорив багато, насамкінець закликавши чинного главу держави піти у відставку та оголосити дострокові президентські вибори.

Вершки для «фронтмена»

Вершки для «фронтмена»

Учора в Тернополі (вслід за Івано–Франківськом) відбулася презентація регіональної організації громадського «Фронту змін» екс–спікера Верховної Ради Арсенія Яценюка, в якій взяв участь сам лідер. Представлялися не люди чи програма діяльності, а бачення Арсенієм Петровичем того, якими вони мають бути. А бачить він своє дітище як організацію, сформовану винятково «рухом знизу», за ініціативою на місцях.

Всі статті рубрики