Що в Америці блищить, те в Британії не світить

Що в Америці блищить, те в Британії не світить

Позавчора ввечері в Лондоні відбулася церемонія вручення «Брітс» — найвищих нагород у галузі британської популярної музики, британських відповідників американських «Греммі». Цілком несподівано найбільше нагород зібрала молода валійська співачка–дебютантка Даффі. Вона перемогла в номінаціях «Найкраща співачка» та «Найкраща дебютантка», а її диск Rockferry був відзначений як «Найкращий британський альбом року». Отримуючи нагороду, 24–річна валійка розплакалася і сказала, що цей альбом є «результатом п’ятирічної праці». Але потім прийшла до тями і пожартувала: «Добре, що моя мама народила мене, а не хлопця».

Лукашенко заграє із Заходом

Лукашенко заграє із Заходом

Високий представник Євросоюзу із закордонної політики Хав’єр Солана вчора здійснив свій перший візит до Мінська, де зустрівся, зокрема, і з президентом Олександром Лукашенком. Як повідомляє польська інформагенція ПАП, Солана мав робочий обід із міністром закордонних справ Сергієм Мартиновим, після чого відбулася спільна прес–конференція. Координатор дипломатії ЄС також зустрівся з представниками білоруської опозиції, включно з колишнім кандидатом у президенти Олександром Мілінкевичем та главою незалежного Білоруського союзу журналістів Жанною Литвин.

Дім, милий дім

Дім, милий дім

Президент США Барак Обама, перебуваючи в місцевості Меса, штат Арізона, представив план, який має допомогти боржникам з іпотечних кредитів. Адміністрація Білого дому виділить 275 млрд. доларів для покриття заборгованості, щоб банки не відбирали у американців будинки за несплату кредитів. Урядовий план передбачає скасування санкцій, раніше накладених на дві великі нещодавно націоналізовані фінансові інституції, які займаються гарантіями щодо іпотечних кредитів — переважно для незаможних американців. Уряд має намір «влити» в них по 100 млрд. доларів. 75 млрд. підуть безпосередньо тим трьом–чотирьом мільйонам боржників, які вже тепер не здатні сплачувати кредити. Гроші розподілятимуть таким чином, щоб родина виплачувала за кредитами не більше 31 відсотка свого місячного доходу. Вважають, що такі урядові заходи полегшать життя приблизно дев’яти мільйонів американців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики