«Кайф» на кордоні

«Кайф» на кордоні

Позаминулої ночі на Одещині затримали «Мерседес», дверцята якого були буквально нашпиговані пакунками з «травкою». Як повідомили «УМ» у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Держприкордонслужби, звичайна автівка з Молдови на пункті пропуску «Кучурган» обрала смугу спрощеного контролю «зелений коридор», але не сподобалася службовому собаці. Тому авто, яким керував 25–річний росіянин, вивели з загального потоку.

Бонні та Клайду в Україні сподобалося б...

Бонні та Клайду в Україні сподобалося б...

Кримінальна хроніка в останні місяці ледь встигає повідомляти про чергові пограбування українських банків та їхніх філій у різних куточках країни. Зрозуміло, що кількість таких пограбувань різко зросла під час кризи, а самим грабіжникам неабияк сприяє те, що немає належної охорони в дрібних банківських філіях, що виникли, немов «гриби після дощу», під час загальної кредитоманії останніх років. Утім, події останніх місяців засвідчують й таку негативну тенденцію: вітчизняна міліція виявилася переважно неспроможною боротися з новими проявами у кримінальному середовищі. Безперечно, легендарним грабіжникам американських банків у часи Великої депресії (1929—1933 рр.) дуже сподобалися б нинішні часи в Україні. Шанси бути вистеженими й розстріляними поліцією під час спротиву, як це сталося з ними у США, в Україні були б мінімальними.

Бабуню, нащо тобі гроші?

Бабуню, нащо тобі гроші?

Днями співробітники міліції Полтавщини затримали неповнолітню мешканку одного з сіл Пирятинського району, котра викрала в рідної бабусі майже шістдесят тисяч гривень. Бабця жила в райцентрі і згадану суму, переважно в закордонній валюті, збирала більше десяти років. Щоб поцупити цей «скарб» із нехитрої схованки (нею слугувала стара шапка–вушанка) у спальні, дівчині вистачило лічених хвилин. Приятель–одноліток Сергій допоміг Наталі дістатися кватирки бабусиного вікна, через яку юна злодійка залізла до знайомого «гніздечка».

Всі статті рубрики