ЦИТАТИ ТИЖНЯ

06.02.2009

Арсеній Яценюк,
народний депутат, голова руху «Фронт змін»
— про газові угоди та реакцію опозиції:

— Для мене дуже дивною видається поведінка опозиції в цій «газовій війні». Якби сьогоднішня опозиція була владою і привезла такий газовий контракт, то сьогоднішня влада, якби стала опозицією, винесла б її на вилах. На вилах! Я знаю, що кажу. Тому там історія темна. Я в ній розбиратися не хочу. Хай розбираються ті, кому це належить.

(«День»)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про те, що в.о. голови Фонду держмайна має працювати за правилами:

— Ви молода людина, я не хочу, аби ви сиділи в тюрмі, все має відбуватися по процедурі, ніякої політики.

(УНІАН)

 

Володимир Литвин,
Голова ВР
— про те, хто братиме на себе відповідальність в умовах, коли коаліція не має більшості:

— Давайте ми зараз не будемо заходити в клінч, бо всі по–своєму праві. Пече комусь ця коаліція, якої там немає чи вона є, але Верховна Рада працює... Я відповідаю за все. Розстріляйте мене, виведіть і розстріляйте. Я відповідатиму, і одного мене четвертуєте всі разом.

(УНІАН)

 

Віктор Янукович,
голова Партії регіонів
— про спроможність Партії регіонів відправити у відставку уряд:

— Я бачив посмішки депутатів, які тішилися з того, що, мовляв, Партії регіонів не вдасться відставити уряд. Ці посмішки мене дуже здивували. Над чим вони посміхаються? Прем’єр–міністр укотре прийде в парламент, пропіарить себе і тільки отримає від цього дивіденди... Радіють вони з того, що вдасться нам чи не вдасться проголосувати відставку, — це не має значення. Це посмішки ненормальних людей.

(Українська правда»)

 

 

Микола Томенко,
віце–спікер ВР
— про зустріч Ющенка з Януковичем:

— Ми дійсно унікальна країна. У нас Президент із Прем’єром спілкується через телебачення, а з лідером опозиції — у своєму кабінеті.

(стенограма ВР)