Приклад подає Кобилянська

Приклад подає Кобилянська

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

36 чернівчан узяли участь у конкурсі на посаду працівника благоустрою або ж двірника, які працюватимуть на вулиці Ольги Кобилянської. Серед претендентів були люди з великим досвідом роботи та вищою освітою. З усіх бажаючих обрали лише сімох найдостойніших, серед яких п’ятеро двірників та двоє водіїв. Останні, до речі, потрібні для обслуговування універсальної машини для прибирання вулиці, яку під час святкування 600–річного ювілею місту подарував підприємець Іван Мокрицький.

Автобус вам у хату!

Автобус вам у хату!

У двір Катерини та Петра Рябух у селі Кропивне Золотоніського району Черкаської області о 5–й годині ранку влетів рейсовий автобус «Донецьк—Київ» разом із пасажирами. Коли шоковані господарі та їхні дорослі сини вискочили з хати, то побачили, що той стоїть за 30 сантиметрів від стіни їхнього будинку, по всьому дворі розливається солярка, звалено паркан укупі з чавунними стовпами, стовп електроопори, біля хати зірвано електролічильник, а три яблуні й черешня, яким більше десятка літ, вивернуті з корінням.

Місто в заручниках

Місто в заручниках

Ця хитра «кухня», певно, вже особливо й не дивує пересічного українця, а тим паче його, такого собі «покірного» слугу в представницькій владі. В Автономії ж та її столиці, зокрема, сюди додається ще й специфічний інгредієнт — самозахоплення на етнічному ґрунті (кримськотатарському і так званому слов’янському. — Авт.), від яких комусь справді «війна», а комусь — «мати рідна». Причому «війна», якщо взяти до уваги, приміром, «довгограючий» земельний конфлікт у районі сімферопольської вулиці Балаклавської й надто його найгірші наслідки, — ледве не у прямому сенсі. «Власне, тому, — зізнався «УМ» відразу після прес–конференції співголова депутатської фракції «Блок за Януковича» тутешньої міськради Борис Фротман, — ми наполягаємо на прозорих схемах розподілу землі, щоб уникнути кровопролиття».

Всі статті рубрики