Коса над електричним стільцем

Коса над електричним стільцем

Присвятивши майже увесь вівторок биттю байдиків, учора депутати вирішили хоч трохи надолужити згаяне. І ще зранку проголосували за те, щоб продовжити засідання. Щоправда, лише на одну годину (байдикували напередодні понад п’ять) — до 15–ї. Утім головною інтригою все ж залишався день завтрашній, тобто вже сьогоднішній. Партія регіонів не відмовилася від свого наміру заслухати звіт Кабміну і, якщо треба буде (а інші варіанти навряд чи розглядаються), порушити питання про його відставку. Чи вдасться «Регіонам» нашкребти потрібну кількість голосів — це питання вчора обговорювали всі. Юлія Тимошенко, схоже, мало сумнівалася, що не вдасться — недарма ж таки відклала відрядження до Німеччини, аби прийти сьогодні у ВР зі звітом. Але все залежало від позиції комуністів і позакоаліційної частини «НУНС». Про те, що раніше ПР вимагала від Кабміну звітувати тільки разом із Президентом і «губернаторами», згадували якось менше. Хоча глава держави через свого прес–секретаря Ірину Ванникову повторив: приймати запрошення депутатів не збирається.

Незрозумілі купюри в непрозорих банках

Незрозумілі купюри в непрозорих банках

Учорашній день приніс давно очікувану новину: українська гривня, яка впродовж тижня вдавала, ніби повзе догори, знову покотилася у звичному напрямку — до знецінення. Експерти заявили: вони не бачать жодних перепон, щоб наша національна валюта вже найближчим часом не скотилася до позначки 10 uah за 1 usd. Найсумніше, що у ці передбачення варто вірити: вони вже навчилися вгадувати, наші аналітики!

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У «Надрах» гаманця

У «Надрах» гаманця

Народні депутати відчули халепу, з якою під час фінансової кризи раз у раз стикаються пересічні українці: затримки з виплатою зароблених грошей. Як повідомило вчора інтернет–видання «Українська правда», парламентарії частково не отримали зарплату за січень.

Доведеться підключати багатоканальний...

Доведеться підключати багатоканальний...

Всього лише сім чарівних цифр! Звичайний київський телефонний номер завдяки дипломатичним та іншим каналам стане відомим у цілому світі. Захотів який–небудь мільярдер покласти свої капітали на «зеро», тобто у динамічно падаючу економіку, будь ласка: вам не треба простоювати в черзі, один телефонний дзвінок — і ми приймемо ваші гроші! На відміну від економістів, які причиною зменшення обсягів іноземних інвестицій в Україну називають світову фінансову кризу, через яку капітал концентрується на прогнозованих ринках, Прем’єр–міністр вважає, що вся справа у процедурі безперешкодного спілкування мільярдера та чиновника. Тепер перешкоду усунуто, і країна, затамувавши подих, може стежити за динамікою валютних надходжень.

Всі статті рубрики