Ми програли без бою

Ми програли без бою

Подібну ситуацію в історії українського спорту годі й згадати: команда, представник ігрового виду спорту, не змогла виїхати на міжнародну зустріч. Йдеться про єдиного наразі нашого представника в жіночій частині єврокубків — волейбольну «Сіверськодончанку».

Запасні і кадри, і патрони

Запасні і кадри, і патрони

Зимовий сезон для «стріляючих лижників» досяг екватора — позавчора в містечку Рупольдинг на південному сході Німеччини стартував п’ятий етап Кубка світу. Те, яке велике значення біатлон має для німців, причому не лише шанувальників спорту, вкотре підтвердила глядацька аудиторія, що зібралася в Баварії.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Денис Олійник: «Металіст» для мене — ще один крок уперед

Денис Олійник: «Металіст» для мене — ще один крок уперед

Цей футболіст належить до числа виконавців, які завжди викликатимуть зацікавлення провідних українських клубів. Вихованець «Динамо» Денис Олійник, попри молодий вік, уже спробував сили у кількох командах вищого вітчизняного дивізіону, й у кожній був на провідних ролях. У складі київського «Арсеналу», де півзахисник на правах оренди провів половину нинішнього чемпіонату, він став найкращим бомбардиром першого кола.

Нещодавно 21–річний футболіст підписав контракт із бронзовим призером національної першості — харківським «Металістом». Зараз Олійник перебуває зі своєю новою командою на зборах в Об’єднаних Арабських Еміратах і вже встиг дебютувати в жовто–синій формі в товариській зустрічі проти узбецького «Пахтакора». Перед відльотом у теплі краї Денис поспілкувався з кореспондентом «УМ» і розповів про цікаві моменти у своїй кар’єрі.

Всі статті рубрики