Поки Громов не гримне

Поки Громов не гримне

Учора надвечір уряд РФ мав прийняти рішення про відставку губернатора Московської області Бориса Громова і переведення його на дипломатичну роботу. Заяву з проханням звільнити його від займаної посади Громов, повноваження якого закінчуються лише в 2012 році, уже написав.

Побиття Петровського

Побиття Петровського

Пам’ятник Григорію Петровському біля Парламентської бібліотеки зараз більше схожий на сифілітика. Комуністу Петровському в цю суботу кувалдою відбили ніс, брови, підборіддя й руку. Так пройшла акція Конгресу Українських Націоналістів зі зруйнування пам’ятника.

Скиснути можна!

Скиснути можна!

14 грудня о третій ночі рятувальники отримали сигнал — із цистерни, яка стоїть на сортувальній станції Знам’янка Одеської залізниці, витікає соляна кислота.

Хто — по чарку, хто — по дрова

Хто — по чарку, хто — по дрова

Село Згорани, що на Любомльщині, досі не може оговтатися від шоку. Позавчора, у неділю, більш як півтори тисячі його мешканців та довколишніх сіл проводжали в останню путь шістнадцятирічних Юлю та Іринку, а також дев’ятимісячну Сашеньку, які загинули у жахливій дорожньо–транспортній пригоді, що сталася в самісінькому центрі села 12 грудня.

«Хворий» суддя подався «в біга»

«Хворий» суддя подався «в біга»

Минулої п’ятниці Рада суддів України звільнила із посади голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича у зв’язку з його невідповідністю займаній посаді. Як повідомляє прес–служба ВСУ, таке рішення було ухвалене через те, що пан Зварич «своєю негідною поведінкою зганьбив не лише власне звання судді, а й заплямував усю суддівську спільноту України».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ховався в Боярці

Ховався в Боярці

Учора о 12.10 з аеропорту «Бориспіль» на рейсовому літаку «Київ — Нью–Йорк» полетів на батьківщину, де його чекає арешт, 29–річний громадянин США Ангер Стефен Брюс.

«Банкопад» за календарем

«Банкопад» за календарем

До банківських філій Донецька грабіжники останнім часом немов на роботу ходять. 20 листопада лиходії в темних масках із пістолетом досить невимушено розжилися на 300 тисяч гривень у банківському відділенні в центральному Ворошилівському районі.

Гривня для експортерів

Гривня для експортерів

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин у своєму недільному інтерв’ю заявив: він прагне мати своїх представників у структурі виконавчої влади. Не одразу, не революційним шляхом, а поступово. «Наша позиція полягає в тому, що треба все вирішувати послідовно», — заявив новий голова парламенту.

Генератор життя

Генератор життя

Унаслідок аварійного (перенавантаження в електромережі) відключення енергопостачання 10 грудня в одному з районів Ужгорода було знеструмлено міський пологовий будинок.

Всі статті рубрики